Minnebrikker

 

Minnekortlesere

Et stort anntall bærebare og stasjonære datamaskiner har idag innebygget minnekort leser. Dette er praktisk siden man slipper å tenke på å ha en overføringskabel. Det går som oftest raskere å overføre bilder med en minnekort leser. I tillegg så kan man enkelt overføre filer til en minnebrikke slik som man gjør med en USB minnepenn. Praktisk dersom man vil ta med seg bilder eller filer til andre som har en minnekort leser.

Hvorfor bruke penger på store usb minnepenner når man kan bruke en fysisk liten minnebrikke som man allerede har? Minnekort lesere er undervurdert!

 

Ulempen med minnekort leser fremfor å bruke kabelen er at den ikke starter opp programvaren til kameraet ditt. Så dersom du foretrekker at programvaren skal overføre bildene for deg med et klikk, og samtidig legge bildene på rett sted, med dato på mappen så bruker man medfølgende kabel.

 

Har du en rask minnebrikke? Da går det mye raskere å overføre bilder med en minnekort leser!

Bruker du minnekort leseren nevnt ovenfor så bruker den samme overføringskabel som alle Canon kamera. Det vil si at du kan trekke kabelen ut av leseren og sette den i kameraet ditt dersom du ønsker det. Den medfølgende kabelen er ganske kort, godt egnet til bærbare.

 

Dersom ditt kamera bruker en spesiell type overføringskabel og den skulle forsvinne så kan det koste en del å få tak i en orginal. Da kan det være greit å kjøpe en minnekort leser.

 

 

Hvordan finne ut om du har en rask minnebrikke?

 

 

 

Copyright © 2010, objektivguide.com, all rights reserved.